Aluminiumsfelger

Ditt valg av Toyota aluminiumsfelger gir deg din personlige signatur. Toyota aluminiumsfelger forteller mye om hvordan du ønsker å uttrykke deg. Med et generøst utvalg i ulike design som strekker seg fra tøft sportspreg til urban eleganse, har du svært mange muligheter til å uttrykke din personlighet og finne et design som passer din smak. Vi leverer aluminiumsfelger i fra 15” – 18” tilpasset våre modeller. Ta kontakt med din nærmeste forhandler, så vil du få hjelp til å finne den riktige felgen for deg og din Toyota

Dekk

Vi fører dekk fra kvalitetsleverandøren Nokian. Nokian anbefaler at du er oppmerksom på følgende når du sjekker dekkene dine:

  • Større mønsterdybde gir høyere sikkerhet på vått føre og reduserer faren for vannplaning.
  • Dekk med mønsterdybde i henhold til lovens minstekrav krever 50% lenger stopplengde enn nye dekk.
  • Nokian anbefaler derfor at man bytter sommerdekk ved gjenværende 3 mm og vinterdekk ved gjenværende 4 mm.
Nokian

logo_nokian_tcm-3017-232159

Nokian Tyres er Nordens ledende dekkprodusent og den eneste i verden som i første rekke konsentrerer seg om å produsere dekk for nordiske forhold. Selskapet bruker i stor utstrekning giftfrie oljer i sin dekkproduksjon for å ta vare på miljøet. Det første Hakkapeliitta vinterdekket ble laget i 1936, og erfaringer vunnet gjennom mer enn 70 år er lagt ned i produksjonen av dagens vinterdekk.

Nokian Hakka sommerdekk og Hakkapeliitta vinterdekk er spesielt utviklet for å tåle kjøring under krevende og varierende forhold. Nokian Tyres har gjennom flere år gitt forbruker en utvidet produktgaranti - Hakka garanti - for Nokian Hakka sommerdekk og Hakkapeliitta vinterdekk. Dersom et dekk - som er riktig montert og riktig brukt - blir skadet og ikke kan repareres, får du som kunde et nytt dekk kostnadsfritt gjennom forhandler. Nokian Tyres dekker kostnaden. I til ovennevnte garanti utvides dagens Hakka-garanti til også å gjelde fri vei-assistanse ved kjøp av Nokian Hakka sommerdekk eller Nokian Hakkapeliitta vinterdekk.
www.nokiantyres.no